Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


::: semut coklat kecik
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
semut coklat kecik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 13-Feb-2006 13:15
::: Alienated Sightseeing :::
::: tengah baring2 nampak pula lalat sesat kat dinding terus capai kamera shoot
::: then came out with the idea nak shoot serangga yg ada kat rumah..
::: tunggu punya tunggu, cari punya cari, inilah yg boleh aku kumpul
::: susah juga nak cari sbb sblm ini rumah aku dah letak racun serangga
::: yg cicak tu mmg camera-shy.. tak sempat nak shoot masa dia makan lalat
~ LOL :P 8-) ;-) :-D
-----------------------------------------------------
::: my 1st attempt close-up shots entry tapi tak berjaya sgt sbb aku guna pns
::: kalau dekat betul pix automatik akan jadi kabur walaupun dah try adjust fokus
::: fikir2 akhirnya aku besarkan pixels kamera sampai 7MB [saiz poster]
::: kalau saiz monitor pc dimensionsnya = 3072 x 2304 px
::: mmg besar berbanding biasa = 1024 x 768 atau 800 x 600
::: aku shoot jauh tuh..dlm pc aku cuma crop shj.. hasilnyer mmg nampak dekat


© Pidgin Technologies Ltd. 2016