Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


::: kambing lada hitam
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
kambing lada hitam



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 27-Sep-2008 18:00
::: Buffet Ramadan, Mutiara JB Hotel :::
::: 2 malam kami berbuka di Buffet Ramadan di Mutiara JB Hotel pada tahun ini
::: alhamdulillah, seronok bila buat makan2 sebegini, antaranyer dpt reunion member
::: lama yg telah berpindah kerja di merata tempat.. paling jauh dari Kelantan sanggup
::: datang makan berbuka bersama di Johor.. Acara reunion nih telahpon berlangsung
::: setiap tahun sejak 4 tahun yg lalu.. yg sebelum itu dikenali sbg men's night out dgn
::: berbuka di hotel utk 8 org lelaki ajer [huhu] sampai laa ke hari ini menjadi tradisi..


::: Macam mana boleh jadi 2 malam tuh sbb tak tahan dgn kambing panggang yg
::: kami makan pada malam pertama berbuka di sana [hehehe] terus terngiang2 di
::: otak, nak makan lagi.. & semlm [26/9/2008] kami 4 org makan sepuas2nyer kambing
::: panggang Mutiara JB Hotel dgn kuah BBQ lada hitam aduuuhaaii sodapnyer [huhuhu]..
::: yg buat mcm kat heaven tuh ialah juice dagingnyer yg peerrgghh sodap sangat..
::: bila makan, boleh tertutup mata.. berbuka di Mutiara Hotel ini boleh membuatkan
::: kita skip bersahur [hehe] sbb dah kenyang teramat sgt.. alhamdulillah..

::: Mutiara JB Hotel menawarkan Buffet Ramadan di Seri Mutiara Restaurant di paras
::: tanah, bayaran utk dewasa: RM55++ & kanak2: RM32++, istimewanyer bagi yg
::: mempunyai Jcard [Jusco] boleh mendapat 20% diskaun yg minimumnyer 2 org
::: makan di meja yg sama.. Utk tempahan pada bulan Ramadan ini atau pada hari2
::: biasa lain bolehlah lawati laman-webnyer dgn click di http://www.mutiarahotels.com/mutiara_jb/index.html([link]) ini..

~ Selamat Balik Kampung! ;-) :P 8-) :-D :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2016