Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 17-Aug-2008 14:44
::: International Muay Thai Superfights :::
::: Long time no see wah!! [huhu] wassup guys.. sorrii laa kalo lama menghilang, biasalaa aku
::: tapi kali ni ada jugakla alasan, pertama: aku dah pindah rumah baru, line tepon & streamyx
::: tak wujud lagi.. so skrg pakaii maxis broadband.. nice tapi kat area rumah aku di Johor tak
::: kuat coverage dia.. nih pon aku pakaii kat KL.. 5x lebih laju [huhu].. kedua: aku malas daa..
::: [ekekekeke] pasal balas ke tak tuh, mmg tak dpt jawab.. dulu aku rajin, skrg lain.. makin tua nih
::: makin malas nak online.. seribu kemaafan utk semua.. kalo berpeluang, aku akan singgah juga..
::: apa2pon sesiapa yg nak enjoy2 dlm FP bolehlah jengok pix2 pengalaman aku slps lama tutup kedai..


::: [5/7/2008] bertempat di Stadium Melawati, Shah Alam, Muay Thai Superfights was the best
::: live show yg penah aku tengok [huhu].. mmg best giler.. selama nih just tengok kat tv jer..
::: ikut jugak perkembangan Contender Asia 1st season dulu.. pemenangnya, Yodsanklai pon
::: datang bagi sokongan.. baik ler dia, sesiapapon boleh amik gambo dgn dia [huhu] anyway
::: thank u very2 much utk sahabat baik aku yg membolehkan aku & dia jugak dok di tmpt
::: VVIP [hehe].. awesome! dpt mcm2 gift ler, very niceee.. lain kali nak pi lagi laa.. [huhuhu]


::: Berikut adalah result Muay Thai Superfights [5/7/2008] pada malam tersebut:

1st match: Abbas Ahmadi (Iran) won by points against Zidov
2nd match: WMC Female inter title: Tiana "Tiger" Caverley (AUS) won by TKO against Olivia Jackson (KSA)
3rd match: TCA 2 selection part 1 Super 4 fight Bernard Radin vs Tengku Sharizal, Tengku won by points
4th match: TCA 2 selection part 2 Super 4 fight Khoo Meng Yang vs Harish Ramli, Harish won by points
5th match: Zach vs Leonard, Leonard won by TKO - dislocated shoulder
6th match: WMV inter defending title: Sean won by TKO against Sirichai "Singha Siri" (THA)
7th match: TCA 2 finalist: Tengku Sharizal vs Hashim Ramli, Tengku won by KO
* The latest Contender Asia Season 2 participant is Tengku Sharizal

~ ;-) :-D :P 8-) :-> "jujujujujujujuju" [hehe, kpd sesiapa yg tau..]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016