Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


::: air minuman tuh yg penting, aku suka soya
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
air minuman tuh



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 8-Oct-2007 14:48
::: Bazaar Ramadan :::
::: Baru hari nih nak upload entry pasal bazaar Ramadan
::: setelah beberapa hari jer nak raya [huhu] satu kemestian
::: scene2 di bazaar Ramadan nih aku kena letak gak mcm
::: tahun lepas.. lagipon bazaar nih pon dikira juga sebagaii
::: perkara yg menarik & unik di Malaysia setiap kali bulan
::: puasa.. shots2 nih aku rakam di sekitar area perumahan
::: aku somewhere di Johor [hehehe].. dengan menggunakan
::: kamera handphone [SE K618i] ajer, al-maklumlaa kang
::: kalo aku pakaii kamera biasa, nanti orang ingat aku nih
::: penguatkuasa plak [ekekeke] tambah2 lagi time harga
::: barang tengah naik nih.. mcm biasa setiap kali menjelang
::: raya.. kita sbg pengguna kenalah pandaii memilih geraii..

::: For http://ambig.fotopages.com/(bro Jeff), minta maaf banyak2 tak dapat balas komen bro
::: serta nak bagi ucapan pon takleh sbb setiap kali saya masuk
::: ke FP bro, tetiba kuar window kecik ada problem pd plug-in
::: maybe lagu latar di FP bro tuh tak compatible dgn software saya..

::: Aku dah nak balik kampong dah nih, cuti 2 minggu.. so aku
::: offline FP sampaii minggu depan, tak dapat laa aku nak balas
::: komen sumer dlm masa terdekat ini .. terima kasih & dgn ucapan
::: Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat sumer..

~ :wave:

~ entry http://shw.fotopages.com/12314718/bazaar-Ramadhan-with-mupa-1102006.html(Bazaar Ramadan 2006) guna handphone juga <<-- klik sini..

::: Aku kena tag gak [huhu] drpd http://fliffy.fotopages.com/(Fliffy), http://s3mutaro.fotopages.com/(Semutaro) & http://mamafami.fotopages.com/(MamaFami)
5 things found in my bag: laptop, kamera, thumbdrive, kunci, notepad
5 things found in my purse: myKad, lesen, kad ATM, setem, duit
5 favorite things in my room: komputer, televisyen, PS2, astro decoder, tilam
5 things I’ve always wanted to do: upgrade komputer, tv plasma, cuti, duit byk, bayar hutang
5 things I’m currently into: balas komen FP, tgk blogpage aku yg lain, tgk astro, makan, rokok
8 random facts/habits: makan, tido, rokok, tgk astro, amik gambo, download, update blogpage, shopping
::: terima kasih sumer, ingat juga pada aku [huhu] but i choose not to tag anyone..
::: sbb rasa2 sumer member dah kena tag kot [hehehe].. apa2pon enjoy sumer..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016