Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


::: dihiasi dgn pancuran air terjun bercermin
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
dihiasi dgn pancuran



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 20-Sep-2007 01:00
::: Petrosains KLCC :::
::: Sebelum pi ke Aquaria, aku & anak buah aku telah ke http://www.petrosains.com.my(Petrosains KLCC) yg
::: terletak di tingkat empat Suria KLCC dan menumpu pada industri penggalian
::: minyak di Malaysia.. ofcourse http://www.petronas.com.my(Petronas).. Dulu memang teringin nak pi sini,
::: tapi rasa2 mcm tak syok plak kalo jejalan sorang2, so kali nih berpeluang
::: sket bila anak buah aku cuti sekolah tadika boleh aar bawak dia.. Ingatkan
::: orang dewasa pi sini mesti boring giler, rupa2nyer mmg indah khabar..
::: aku plak yg syok giler masuk dlm Petrosains nih [haha] kelakar..

::: 1st impression mmg awesomee!!! naik sejenis gondola bergerak atas reel
::: tapi siap boleh pusing kiri kanan menjunam & mendongak sambil mghayati
::: audio visual yg dipaparkan.. hebat tul dah mcm kat Universal Studio plak..
::: lagi yg beshh ialah bila naik helikopter simulator, peerghh mcm betul naik!!!

::: Di Petrojaya dikhususkan utk kanak-kanak, depa mmg sukee abiss [huhu]
::: di sini byk benda hi-tech sket spt visual 3D yg timbul di depan mata..
::: sebijik mcm dlm movie & kita boleh gak cuba pegang tapi takleh sbb 3D
::: selain itu ada dinosaur, gunung berapi, pelantar minyak, tempat magik &
::: bhgn kereta racing F1 [this one separate place].. serta 3D animation movie
::: percaya atau tak, nak habis round satu Petrosains nih amik masa 4 jam
::: tu kalo betul2 main game / alatan & baca bahan2 kat situ, confirm lagi lama..








::: Dalam Petrosains terdapat laluan Dark Ride, Flight Simulators dan Adventure,
::: serta bahagian Molecular Magic, Geotime Formation dan Petrojaya.. awesome..
~ a very big wave to Petrosains!!! :wave: [huhuhu] :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016