Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


::: air tawar
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
air tawar



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 15-Sep-2007 16:37
::: Aquaria KLCC II :::


::: Salam Ramadan sumer thanx singgah di FP aku mcm biskut chipsmore nih
::: kejap ada kejap takdo [haha] skrg dah ada bahan, bolehlah upload entry baru
::: berikut adalah pix2 di http://www.klaquaria.com/maina.html(Aquaria KLCC) yg dirakam ketika aku bercuti di kampong
::: aku iaitu KL [ahaks! kampong ker?] bersama-sama dgn kakak aku & anak buah
::: aku yg comel.. excited tul anak buah aku pi Aquaria [huhu] akupon sonok gak..



::: Actually aku dah pi sekali tahun lepas.. dulu2 masuk dpt vcd Aquaria, yer laa
::: awal2 pembukaannya.. kali nih sempena bulan Kemerdekaan negara ke-50,
::: Aquaria juga byk membuat perubahan terutama tatahias akuarium dgn jalur
::: gemilang.. hebat tul.. kebetulan hari tuh ada plak ikan duyung berenang.. fuuh
::: besh gak [huhu] tapi as usual agak sukar utk shooting dlm tempat gelap nih..
::: bagi kamera PnS perlukan kedudukan kamera yg stabil & tripod utk membantu



::: This is my other entry, klik sini: http://reactivatezul.fotopages.com/?entry=687675(Aquaria) semasa baru pegang kamera nih
::: million thanx to friends atau yg memberi komen, mintak maaf sekiranyer aku
::: masih belom membalas komen anda sumer.. kalo belom, beritahu aku yee..
::: [hehe] ada kesempatan aku akan balas, thanx again guys..
~ ;-) :-D 8-) :-> :-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016