Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


::: pemandangan Gunung Belumut dari Felda Ulu Dengar
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pemandangan Gunung



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 8-Apr-2006 02:13
::: Camping di Hutan Lipur Gunung Belumut, Kluang, Johor :::
::: minggu lepas [1-2/4/06] aku pi camping kat Hutan Lipur Gunung Belumut dgn kawan2 aku..
::: Gunung Belumut [1010m] - 32km dari bandar Kluang sebelah dgn Gunung Lambak [510m]
::: hutan lipur nih canteeekk xspecially air sungai dia.. mandi besshhh betul [huhuhu]
::: malam tuh hujan.. tapi dapat gak shoot pix sungai tgh bergelora & unggun api yg masih membara
::: utk dptkan shot2 yg cun, aku sanggup masok sungai bawak kamera [huhuhu] sampai buddy aku tegur..
::: kemudahan pon dah byk.. senang ler nak buang air, kalau tak, kena gali lubang leerr.. [hikhikhik]
::: ingatkan nak mendaki.. tapi tak jadi sbb faktor usia yg semakin meningkat [ekekeke]
~ ;-) 8-) :P :-D :->
--------------------------------------------------------------------------------
::: terima kasih buat member2 fp sini yg tak putus2 beri komen & melawat fp aku ni
::: mintak maaf byk2 jikalau ada yg tak dibalas2 komen.. keje aku byk leerr..
::: minggu depan, seminggu outstation.. ok gak.. tapi penat.. need more rest..
::: sesiapa yg belom dibalas komennyer.. sila angkat tangan yehhh [huhuhu] beritahu aku..
::: aku akan balas punyer.. thanx again & again & again..









© Pidgin Technologies Ltd. 2016